Николай Василковски и Мария Василева коментираха в студиото на NOVA как

...
Николай Василковски и Мария Василева коментираха в студиото на NOVA как
Коментари Харесай

Астролог каза, че според най-древната наука изборите няма да са много честни 

Николай Василковски и Мария Василева коментираха в студиото на NOVA по какъв начин ще се наредят звездите и накъде ще задуха вятърът на изборите.

Астрологът Мария Василева каза, че гласуването не зависи от планетите и всеки, който е зает към нашето общество би трябвало да гласоподава. Дните към 29 - ти октомври са извънредно комплицирани астрологически, разясни тя. Василева добави, че сме на финала на един цикъл, а през днешния ден е първият ден след края на затъмненията, след един много комплициран интервал от лятото, в който имаше 7-8 ретроградни планети.

Астрологията демонстрира, че изборите няма да са доста почтени, поради наличието на Скорпион в природата, а това са точно манипулациите, акцентира Василева.

Журналистът Николай Василковски каза, че сега има магнитни стихии, само че това не трябва да разрешава на хората, в случай че усещат неразположение да не отидат до урните. Василковски показа, че при своите пътувания из страната е забелязал, че хората се интересуват от напълно елементарните неща в живота.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР